Qui som?

AURA esta dirigit per llevadores, dones al servei d’altres dones, a les quals assistim professionalment i acompanyem en les diferents transicions de la vida.

Directors:  IMG-20170502-WA0014-1-1

  • MARIA TERESA MONCUNILL MESTRES

Infermera i Llevadora des de 1980. Experiència personal i professional en parts a casa.   Postgrau en Salut sexual i reproductiva i en Relacions Humanes i tècniques de grup.     Professora de Ioga per la RedGFU. Especialista en salut natural i ioga per la maternitat.   Formació com a facilitadora de grups de desenvolupament humà i tranpersonal.

  • ÀNGEL SANROMÀ SAUMELL

Terapeuta holístic amb més de 20 anys de experiència professional.                                  Terapeuta Gestalt, Homeòpata, Naturòpata, Kinesiòleg i Quiropràctic.                                   Director de l’Escola de Teràpies manuals i naturals ARA d’Igualada

Equip colaborador:

  • GLÒRIA VILLENA CORONADO

Infermera des de 1989 i Llevadora amb més de 15 anys d’experiència professional. Postgrau en Salut sexual i reproductiva. Especialista en mètodes naturals de planificació familiar. Educadora en massatge infantil. Monitora, formadora i promotora de l’alletament matern. IBCLC.

  • LAURA BORREGA ESCALANTE

Infermera i Llevadora. Monitora i promotora de l’alletametn matern. IBCLC.  Formació continuada en temes de salut sexual i reproductiva propis del seu treball.

  • CRISTINA MARTÍ DILLET

Fisioterapeuta amb més de 10 anys d’experiència professional. Especialista en reeducació abdominal, obstètrica, uroginecològica i perineal. Directora del centre KINE, fisioteràpia i salut d’Igualada.

  • MAR GRANADOS AGUILERA

Psicòloga i co-fundadora de l’associació “Dones amb Empenta”. Centrada en l’atenció a la salut de les dones i en la prevenció de la violència de gènere. Coordina des de 2001 tallers de criança i d’atenció a la maternitat i maternatge.

  • VICTÒRIA PEREZ RUIZ

Auxiliar de clínica i auxiliar de puericultura amb 30 anys d’experiència professional. Formaciócontinuada en àrees específiques del seu treball.