Qui som?

Aura es un projecte de parella al servei de la salut i el benestar de les mares, els nadons i les famílies.  IMG-20170502-WA0014-1-1

Equip:

  • MARIA TERESA MONCUNILL MESTRES

Llevadora, professora de ioga i facilitadora de grups d’autoconeixement.

Nascuda a Igualada, la meva vida l’ha guiat un profund desig de creixement i de consciència que m’ha portat a investigar en diversos temes: salut natural, psicologia, energia femenina, espiritualitat, gestalt, etc.

La creació de la casa de naixements el 2010, m’ha permès conciliar l’experiència personal com a mare de 4 fills nascuts a casa amb la l’experiència professional de llevadora a l’hospital i entre altres coses, meravellar-me i conèixer a fons el mecanisme natural del part.

Actualment, passada la frontera dels 60, he deixat d’assistir parts a casa i continuo oferint serveis com a Centre de Preparació al Naixement i a la Criança.

  • ÀNGEL SANROMÀ SAUMELL

Terapeuta i professor de ioga. Director de l’Escola de Teràpies manuals i naturals “ARA”

M’agraden les coses práctiques i buscant solucions vaig descobrir el món de les teràpies. Inicialment em vaig formar en Naturopatia i Terapies manuals i poc després en Homeopatia, Essències Florals i Terapia Gestalt que consideren les emocions i la globalitat de la persona.

El 2001 vaig crear l’Escola de Teràpies Manuals i Naturals “ARA” www.araterapia.com on imparteixo cursos de: Quiromassatge, Reflexoteràpia, Kinesiologia, Flors i Quiropràxia.

M’apassiona le meva feina. Porto quasi 30 anys dedicant-me a l’àmbit de là salut, en especial als trastorns de l’estat d’ànim intentant ajudar als pacients, petits i grans, que vénen a la meva consulta.    Veure articles al blog   http://anoiadiari.cat/angel-sanroma/

imagen2

imagen1