Creant vincles afectius

Curs teòric-pràctic dirigit a parelles embarassades que vulguin compartir els moments únics de la gestació i preparar-se pel naixement i la criança.       Imagen1

Treballarem en parella la relaxació, el moviment, el contacte afectiu i el vincle amb el bebè. Donarem espai per compartir emocions i trobar les nostres fortaleses. Facilitarem informació contrastada i la participació activa del pare o parella escollida en l’entrenament de recursos de suport i acompanyament.

EMBARÀS

  • Sentir el cos: connectar amb les sensacions i obrir espais corporals.
  • Els canvis de la gestació: emocions, expectatives i pors.
  • La parella: mirar-se, escoltar-se i preparar l’acollida del nadó.

NAIXEMENT

  • Ajudar a néixer al fill/a: respiració, relaxació, postures per facilitar el part, tècniques per alleugerir el dolor (pensament creatiu, visualització, massatges…).
  • El pare o company/a: estar present, acompanyar el naixement des de la intimitat de la relació de parella.

CRIANÇA

  • El bebè és un mamífer: necessitats bàsiques del nadó humà per afavorir la confiança en la vida.
  • El nen/nena interior: transformar-te en pare, transformar-te en mare a partir de les pròpies experiències com a filla/filla.

La gestació d’ un fill és una de les etapes que mobilitza més emocions i on es produeixen més canvis. Aquests canvis els viu la dona en totes les àrees de la seva vida però també per a la parella suposa una fase d’incertesa. Reforçar lligams afectius, augmentar la confiança en els propis recursos i trobar la seva manera de rebre el nadó, donarà a la mare i al pare la seguretat i complicitat que els ajudara a viure una maternitat/paternitat saludable.

El curs consta de 6 sessions de 2 hores, 5 abans del part i 1 després amb els nadons. Horari: divendres de 19 a 21h. Dates pel proper grup: 12 i 26 maig, 2 i 16 juny, 7 juliol.     Preu: 180 € per parella.