Part a casa

“Connectar amb el teu poder com a dona, amb la capacitat de donar vida i el plaer de fer-ho.
Obrir el camí, acompanyar al nadó en el seu viatge fins als teus braços.
Lliurar-te al procés del part i confiar en la saviesa profunda del cos”

 

acompEl part és un procés dinàmic tant diferent l’un de l’altre i a l’hora tan igual, com ho som cada ésser humà. En aquesta aventura vital, profundament sexual, es mouen una gran diversitat de sensacions i emocions que inclouen a tots els participants. És per això, que la intimitat, la seguretat i el no sentir-se observada son les condicions òptimes pel bon desenvolupament del part. Sense presses ni interferències externes, l’instint i l’amor poden fluir, el cos i la ment de la mare poden obrir-se per entregar el fill desitjat.

Per tant, el lloc millor per donar a llum quan el part es presenta de baix risc és el propi domicili. La casa de naixements AURA posa una vivenda a la teva disposició i ofereix una alternativa segura amb l’assistència professional de llevadores i proximitat a l’hospital per aquelles parelles que ho desitjin. El nostre equip acompanyarà el teu part i el naixement respectat del vostre fill en el lloc que vulgueu, sigui a casa vostra o a la casa de naixements.

L’experiència única del teu part només ens revelarà la seva bellesa i la seva inmensitat a mida que ens endinsem en el procés. En aquest acompanyament del bebè cap al món exterior, Tu, juntament amb el teu fill/a,  ets la protagonista. La nostra tasca és facilitar el naixement propiciant les millors condicions personals, ambientals i assistencials perquè el part es desenvolupi en una total intimitat, confiança i llibertat.

El nostre acompanyament serà discret, sempre des d’un segon pla i sense perdre la perspectiva del procés. La nostra actitud professional és respectar el curs de l’esdeveniment i garantir el benestar del bebè i el teu confort, per així poder infantar amb la màxima seguretat i de manera natural.

- La atenció al part natural que AURA ofereix inclou visites de seguiment al llarg de l’embaràs, l’assistència respectuosa al part natural no medicalitzat i visites de suport en el postpart –