Astrologia psicològica

“Descobrint el teu projecte de vida…” Característiques personals. Com actues? Què et motiva? Quins obstacles tens? Quines oportunitats?

Al llarg del segles, astròlegs i savis han intentat esbrinar quina relació tenim els éssers humans amb l’univers que ens envolta. Ara sabem que a l’univers tot està relacionat i que la matèria està íntimament lligada per camps d’energia, de consciència i d’informació.

Els planetes segons la seva disposició en el cosmos també ens influeixen a nivell individual i com a col·lectiu. La carta natal és un mapa del cel en el moment del naixement i també una representació simbòlica de la nostra predisposició psicològica. El seu estudi ens permet un coneixement més profund de nosaltres mateixos, de les nostres relacions, de la nostra personalitat i del nostre projecte de vida.  La configuració de cada carta natal (la posició dels planetes, signes, cases i els aspectes que formen entre ells) és única, com les empremtes digitals.

Ens passem la vida buscant l’ajuda d’alguna persona que ens orienti en moments de crisi (metges, terapeutes, endevinadors). Tens el mapa de ruta al davant, només et cal una mica de temps i unes quantes claus per ser més autosuficient. No és una qüestió de esoterismes sinó de conèixer el llenguatge astrològic i d’observar la teva vida.

El curs desenvolupa el Mètode Huber, una adaptació de la Psicosíntesis (que estudia l’ésser humà com un conjunt de subpersonalitats) a l’Astrologia tradicional. És una manera practica d’ integrar els continguts teòrics a través de tècniques i dinàmiques procedents de la psicologia humanista i transpersonal.

Facilitadors: Joan Javaloyes (terapeuta en salut holística i professor d’astrologia psicològica) i Antonio Buchó (terapeuta gestalt, fisioterapeuta i professor de ioga i biodansa)

PROGRAMA DEL CURS:

  • Estructura psicològica de l’ Ésser Humà i com la expressem a través de pensaments, emocions, creences, consciència corporal, accions, interrupcions,…
  • La Carta Natal o Mapa Astrològic
  • Els PLANETES: les necessitats psicològiques.
  • Els SIGNES: les característiques d’aquestes necessitats.
  • Els ASPECTES: interacció de les subpersonalitats
  • Les CASES: el condicionament exterior, l’entorn on s’experimenta cada faceta de la vida.
  • El CENTRE: la nostra Consciència superior que supervisa, dirigeix, estima, integra… totes les parts de la personalitat.

Cada taller serà teòric i vivencial, utilitzant la carta natal com a mapa arquetípic i amb dinàmiques psicològiques per expressar i descobrir el nostre potencial.

DURADA: 10 tallers de cap de setmana. Dissabte de 10 a 14 i de 15,30 a 20h i diumenge de 10 a 14h

DATES: 26-27 octubre / 23-24 novembre / 21-22 desembre / 25-26 gener / 29 febrer-1 març/ 28-29 març / 18-19 abril / 23-24 maig / 27-28 juny / 18-19 juliol

PREU: 125€ cada taller. Reserva de plaça: 100 € (a retornar al completar el curs). Pagament al comptat: 1170 €

planetes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>