Activitats noves

Auranaixement- 640x640px-MúsicayEmociones-TallerEmbarazadas-Domingo24ebrero-2019-01AURA s’omple de música i d’emocions!

En aquest taller es treballarà: l’estimulació precoç a través del cant, el moviment corporal, l’expressió, la improvisació espontània, la invenció de cançons, etc. per ajudar a millorar la comunicació entre la mare gestant i el bebè, per afavorir la relaxació i l’obertura i per aconseguir un bon desenvolupament intel·lectual i emocional del bebè. Reserva plaça!

 

Aura Bb La música es el llenguatge de les emocions, una forma de comunicació no verbal q. ens connecta amb el món intern. Els nens i especialment els bebès son molt sensibles a la música i a la veu de la mare/ pare. Escolten, reaccionen, emeten sons… s’expressen amb tot el cos. Si estimulem al bebè amb una amplia varietat de sons i d’instruments que ell també pugui tocar l’estem ajudant a desenvolupar la seva coordinació, memòria, concentració, motricitat, expressió emocional, el vincle i la relació social etc.

Jugant, observant què activa o relaxa al bebè, improvisant cançons i moviments… Vine a compartir l’ experiència musical i a expressar la dansa de la vida amb el teu bebè!  Reserva plaça i deixa que la Música t’acompanyi!!

La música ha format part de la vida de lElena Tan des dabans de néixer. Com a professora de música i terapeuta ens transmetrà la seva passió i lamor que sent pel llenguatge musical i el moviment des de el respecte i lobservació de cada nen improvisant, creant, jugant amb la música i les emocions.

ioga nou

Dijous de ioga per gaudir de la gestació, preparar el part, conèixer el teu cos i connectar amb el bebè. T’animes a participar?

www.auranaixement.com/ioga-i-maternitat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>