Activitats noves

AURA s’omple de música, de gorgoritos de bebès i d’emocions!

Aura Bb La música es el llenguatge de les emocions, una forma de comunicació no verbal q. ens connecta amb el món intern. Els nens i especialment els bebès son molt sensibles a la música i a la veu de la mare/ pare. Escolten, reaccionen, emeten sons… s’expressen amb tot el cos. Si estimulem al bebè amb una amplia varietat de sons i d’instruments que ell també pugui tocar l’estem ajudant a desenvolupar la seva coordinació, memòria, concentració, motricitat, expressió emocional, el vincle i la relació social etc.

Jugant, observant què activa o relaxa al bebè, improvisant cançons i moviments… Vine a compartir l’ experiència musical i a expressar la dansa de la vida amb el teu bebè!  Reserva plaça i deixa que la Música t’acompanyi!!

La música ha format part de la vida de lElena Tan des dabans de néixer. Com a professora de música i terapeuta ens transmetrà la seva passió i lamor que sent pel llenguatge musical i el moviment des de el respecte i lobservació de cada nen improvisant, creant, jugant amb la música i les emocions.

Vincles març

 

Març i abril. Curs per parelles embarassades que vulguin un part i un naixement respectat.

3 sessions de reforç per preparar el part i el naixement en parella

www.auranaixement.com/creant-vincles-afectius/

 

ioga primaveraRegala’t un temps per tu i el bebè.  Els dijous: ioga per gaudir de la gestació, preparar el part, conèixer el teu cos i connectar amb el bebè. T’animes a participar?

www.auranaixement.com/ioga-i-maternitat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>